dinsdag 28 september 2010

Granny squares

En hoe is het ondertussen eigenlijk met de granny squares?!!
Wel, goeie vraag...
Het gaat goed. En het gaat niet goed.
Het gaat goed omdat de stapel groeit. Langzaam maar zeker komen er lapjes bij. Maar omdat de nadruk toch vooral ligt op 'langzaam', gaat het dus ook niet zo goed.
Zeker omdat zo ergens na het 50e lapje het idee ontstond om er een soort reis/kampeer/speeldeken voor de kinderen van te maken. Dus geen tas, geen kussen, geen vlaggenlijn, maar een echte deken. Niet ondoenbaar groot, maar groot genoeg om nog niet eens in de helft te zitten.
Dus dreigt de fameuze 'Zomer van de Granny Squares' ongemerkt over te gaan in de 'Herfst van de Granny Squares' en ongetwijfeld ook nog in 'De Winter van de...' ... en verder durf ik niet te denken.
Maar bon, we zijn er dus mee bezig zoals u ziet.En ondertussen heb ik toch al maar mooi een aantal kinderen aan het vingerhaken gekregen.

Villa Appelzee inspireert... en daarvoor doen we het toch?


vrijdag 17 september 2010

Theedoek

Niet dat we hier bij Villa Appelzee nu zo bijzonder huishoudelijk zijn aangelegd (eerder het tegendeel zou ik zeggen), maar als we een huishoudhulpje zien waar we blij van worden dan geven we dat ook meteen volmondig toe. Deze theedoek van Club Geluk bijvoorbeeld zou ons alvast aan het afwassen krijgen. Zeker weten.  
Hoewel... er gewoon naar kunnen kijken zou ons ook al 'Club Gelukkig' maken. 


Jammer genoeg kan ik het beeld niet groter brengen, maar kijk even hier als u nieuwsgierig bent. (credit Club Geluk)